06 - 1338 5568 bcuperus@buro-bic.nl
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS

M11LPAAL: Dit jaar bestaat Buro Bic 11 jaar

door

Het is nu 11 jaar geleden dat ik Buro Bic startte en dat vier ik! De komende weken deel ik cadeautjes uit.

Ik ben zo dankbaar voor het vertrouwen van mijn klanten voor wie ik de leukste sales projecten, strategiesessies en trainingen heb mogen verzorgen. Het maakt me trots op alles wat ik tot nu toe heb mogen bereiken.

Het 10-jarige jubileum in 2020 heb ik helaas niet kunnen vieren. De coronacrisis was net begonnen en bedrijven en scholen zaten in de eerste lockdown. De branche waarin ik voornamelijk werk lag op zijn gat. Reden voor een feestje was er op dat moment niet echt.

Inmiddels zijn we een jaar verder en langzamerhand komen we uit deze COVID-crisis en kunnen we ons weer op de toekomst richten.

Mijlpalen en successen zijn heel belangrijk om te vieren!

Daarom vier ik dit jaar graag samen met jou het 11-jarig jubileum van mijn bedrijf Buro Bic. Een mooie M11LPAAL J. Buro Bic richt zich met name op bedrijven uit de hospitality branche, zoals hotels en vergaderlocaties.

Bij de start van Buro Bic in 2010, 11 jaar geleden, hadden we ook te maken met een crisis, namelijk: de kredietcrisis. De hospitality branche werd in die tijd hard geraakt door de omstandigheden. Bedrijven hadden het moeilijk en er werden nauwelijks hotelkamers en vergaderzalen gereserveerd.

Ik wilde graag helpen en besloot om mijn kennis als Sales Manager voor verschillende hotelketens in binnen- en buitenland te delen. Mijn doel was om deze bedrijven te helpen om meer gasten en omzet te genereren. “Ik help jouw hotel de crisis door” was destijds mijn propositie. Deze quote is op dit moment ook weer heel toepasselijk.

Door mijn kennis en ervaring op het gebied van sales te delen, help ik hotels en vergaderlocaties optimaal gebruik te maken van alle kansen die er liggen om meer omzet te genereren. Dat doe ik door ze te leren hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder. Door de beste gastbeleving te bieden aan de juiste gasten, zodat je extra omzet realiseert. En door structureel aan sales te werken met een heldere strategie en goed getrainde medewerkers. Mijn methode zorgt ervoor dat bedrijven sneller herstellen uit deze crisis.

Speciaal bedrijven in de hospitality branche heb ik een heel mooi jubileum aanbod. Interesse  in dit speciale aanbod? Mail naar bianca@buro-bic.nl of bel 06-1338 5568. Ik stuur het je heel graag toe :).

Laten we er samen voor zorgen dat  jouw bedrijf sterker de crisis uitkomt!