Mijn motto: “Gastgericht denken en doen werkt”

Na jaren werkzaam te zijn geweest als salesmanager voor verschillende bedrijven in de hospitality branche vond ik het tijd om mij te gaan richten op mijn echte passie: het verder ontwikkelen van nieuwe en vernieuwde horeca en hospitality projecten. Het creëren van de juiste marketing en sales strategie, de vertaling van de boodschap naar de markt staan hierbij centraal. Ik zorg voor slimme oplossingen om effectief te kunnen verkopen.

Een doorgewinterde sales en marketing expert zou u mij kunnen noemen.

Vanuit deze passie is in 2010 Buro Bic opgericht. De afgelopen 6 jaar ben ik betrokken geweest bij verschillende toonaangevende hotel projecten in Nederland. De introductie van de Postillion Hotel keten, EasyHotel, The Student Hotel en Zoku als nieuwe brands in Nederland. Daarnaast heb ik meerdere sales en marketing activiteiten opgezet en uitgevoerd voor grote en kleine hotels in Nederland.
Een doorgewinterde sales en marketing expert zou u mij kunnen noemen.

Na afronding van mijn Hotelschool opleiding begon ik zo’n 20 jaar geleden mijn carrière in de hotellerie. Ik heb ervaring opgedaan in diverse management functies voor verschillende gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland zoals Disney, Hilton, Grand Hotel Krasnapolsky, Golden Tulip, Figi en AC Autogrill.
Mijn ervaring ligt vooral op gebied van nieuwe klanten genereren, effectieve sales en marketing activiteiten opzetten, doelgroep strategie bepalen en het in de markt zetten van nieuwe of vernieuwde bedrijven.

De onderscheidende kracht zit in de combinatie van hands-on advies en het vertalen van de juiste strategie naar concrete acties die bijdragen aan meer omzet. Daarbij staat de gastbeleving altijd op de eerste plaats.  Vaak begeleid ik de activiteiten een aantal dagen per week tijdens de opstart fase zodat het team op voorsprong worden geholpen. Vervolgens coach en begeleid ik u en uw team met de vervolg activiteiten. Op deze manier kunt u al snel resultaat boeken en meer omzet scoren.

pasfoto bc

Het blog van Buro Bic

Interessant nieuws uit de hospitality branche

Time To Plan…. Gratis Strategie Sessie

Time to plan…. gratis strategie sessie

Time to Plan… Een belangrijke fase breekt aan voor jouw hotel, restaurant of vergaderlocatie. De…

Lees meer...