06 - 1338 5568 bcuperus@buro-bic.nl
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS

Aanbod

Hieronder vind je een overzicht van inspirerende trainingen die impact maken. Ik maak graag een afspraak om jouw wensen en leerdoelen te bespreken

Bianca Cuperus Buro Bic profiel foto salesinvest
Beeldmerk Buro Bic
SALES STRATEGIE & TRAININGEN

Buro Bic helpt ambitieuze hoteliers en sales professionals met het creëren van een heldere sales structuur, commerciële vaardigheden en concrete sales activiteiten, die ervoor zorgen dat de ideale gasten en klanten worden aangetrokken, zodat het hotel verder kan groeien naar een mooi omzetresultaat. Wil je professionaliseren, een effectieve sales structuur creëren en jouw team verder ontwikkelen in hospitality en commerciële vaardigheden? Buro Bic helpt je graag op voorsprong!

Zet nu een stap in de ontwikkeling van jezelf en je collega’s. Met één sales strategiesessie of training kun je zelfs al meer omzet genereren, zodat je de investering dubbel en dwars kunt terugverdienen. Daarnaast raken medewerkers meer gemotiveerd en gaan ze van taakgericht naar gastgericht werken.
Buro Bic verzorgt strategische sessies gericht op sales en praktijk gerichte (commerciële) trainingen voor hotelmanagers, sales managers en medewerkers van de afdeling receptie en reserveringen. Tijdens de sessies leer je welke activiteiten en vaardigheden meer resultaat opleveren, op een gastgerichte manier.

Met één training verdien je jouw investering dubbel en dwars terug. Daarnaast raken medewerkers meer gemotiveerd waardoor ze meer gastgericht gaan werken. Buro Bic verzorgt praktijk gerichte trainingen voor hotelmanagers, sales managers en medewerkers van de receptie en de afdeling reserveringen. Tijdens de training leren deelnemers op een gastgerichte manier te werken, waardoor ze meer resultaat behalen.

groot warnsborn

Boost je Hotel Programma

Voor General Managers

Voor ambitieuze hoteliers die klaar zijn om de volgende stap te maken en het hotel een boost te geven. 

De keuzes die je maakt kunnen anders, slimmer en strategischer. Laten we samen aan de slag gaan!

 

Bianca Cuperus training Buro Bic

Accelereren in Sales

Voor Sales - Accountmanagers

Leer hoe je meer kunt verkopen vanuit Sales Leiderschap. Ontwikkel jouw sales vaardigheden door meer strategisch te werken met jouw klanten. Hierdoor trek je met gemak meer klanten en gasten aan.

2022 06 21 13.15.30

Haal Meer uit Reserveringen

Voor afdeling reserveringen

Deze online training is perfect voor reserverings-en receptiemedewerkers die meer impact willen maken. Ze leren in een aantal heldere stappen op een gastgerichte manier iedere aanvraag om te zetten in een reservering.

Bianca Cuperus van Buro Bic op kantoor

In drie stappen naar succesvolle sales resultaten

Wil je jouw bedrijf professioneel ontwikkelen naar een hoger niveau met 10-20% meer omzet?

Dan is de inzet van een expert een stap in de juiste richting. Ik snap jouw branche en kan met mijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan een gastgerichte en commerciele organisatie. Ik zorg voor structurele sales – en marketingoplossingen die leiden tot meer gasten en meer omzet.

  1. Beeld
  2. Interactie
  3. Continuiteit

We werken stap voor stap samen aan het juiste resultaat. Geen ingewikkelde strategieën maar gewoon advies en een concreet actieplan.

Hierdoor heb je meer tijd om je te richten op andere belangrijke zaken zoals het runnen van je bedrijf met tevreden gasten, klanten en medewerkers.

Voor onze receptionistes hebben wij een training laten verzorgen door Bianca. Wat op voorhand al aansprak was de persoonlijke benadering van Bianca en dit kwam ook zeker terug in haar training. Geen eindeloze monologen of rollenspelletjes waarin iedereen zich ongemakkelijk voelt, maar een interactieve training waar informatie en (re)actie elkaar naadloos aanvullen. Haar kennis & ervaring uit de praktijk voegen de factor ‘herkenning’ toe, wat een enorme toegevoegde waarde geeft. Kortom: enorm tevreden en zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader!

Suzan Rijker-Roelofs

Vigilat

Een jaar lang sales les van Bianca mogen krijgen en ik heb in dit jaar veel geleerd. Bianca legt op een super leuke en interactieve manier het vak sales uit. Ze leert je niet alleen nieuwe salesvaardigheden aan, ook laat ze je als persoon ontwikkelen. Al met al een zeer leerzaam jaar en ik zou ook iedereen willen adviseren om je door Bianca te laten begeleiden!

Etienne Korf

???

Ik had het geluk 1 op 1 de training te mogen volgen, heel fijn! Veel geleerd over social selling, potentiële klanten benaderen. Reeds bestaande klanten categoriseren, waardoor ik nu een goed inzicht heb, welke markten wij bedienen. Bianca geeft heldere uitleg, confronteert je met je vast geroeste opvattingen/aannames, motiveert je. Het gaf mij meer zelfvertrouwen. Fijn is ook de coaching na de lessen. Hierdoor krijg ik de feedback om verder te leren/ontwikkelen.

Yvonne D K

???

Advies nodig?

Nu vraag je je misschien wel af, wat doet Buro Bic dan anders dan al die andere bureaus? Eerlijk gezegd, daar kom je het beste achter door gewoon een afspraak maken en kennis te maken. Mijn opdrachtgevers vinden het allemaal geweldig, maar jij weet natuurlijk het beste of het iets voor je is nadat we een keertje kennis hebt gemaakt. Bel of mail gerust om eens vrijblijvend te sparren