06 - 1338 5568 bcuperus@buro-bic.nl
 • Instagram
 • LinkedIn
 • RSS
 • Instagram
 • LinkedIn
 • RSS

Boost je Hotel

Voor Hoteliers

Laat je voortaan niet meer leiden door de waan van de dag. Na het volgen van dit programma heb je meer grip op sales en kun je jouw hotel een boost geven met een hogere bezetting en tevreden gasten, die bereid zijn meer te betalen.

Bianca Cuperus Buro Bic profiel foto salesinvest
Beeldmerk Buro Bic

Geef je hotelomzet een boost

Het programma

Een succesvol hotel runnen draait ook om het aantrekken van de juiste gasten, die zorgen voor meer omzet. Alle inspanningen die je onderneemt om het aantal gasten en klanten te vergroten, zijn van cruciaal belang. Zonder gasten heb je in feite geen bedrijf.

Als gedreven hotelier of salesmanager barst je van de energie om je hotel te laten groeien. Grote kans dat je tegen uitdaging aanloop om daadwerkelijk de volgende stap te zetten, naar meer succes.

Wil je minimaal €100.000 extra omzet realiseren door middel van een effectieve salesstructuur en een unieke gastbeleving, zodat je kunt innoveren en investeren? Dan werk ik graag samen met jou aan het verwezenlijken van jouw groeiambities.

Het boost je hotel programma biedt begeleiding en ondersteuning aan jou en je team. We richten ons op een succesvolle aanpak van zowel sales- als marketingactiviteiten. Bovendien creëren we de juiste ‘sales mindset’ binnen jouw team en zorgen we ervoor dat de gastbeleving op een dusdanige manier wordt gevormd dat jouw bedrijf structureel resultaat behaalt.

Wil je meer tevreden gasten en medewerkers? Samen zorgen we ervoor dat jouw hotel een blijvende indruk achterlaat, zowel op het gebied van sales als gastbeleving.

Minimaal 100.000,- extra omzet door het Boost je hotel programma!
Deze punten komen aan bod
 • Kick-off sessie (1 dagdeel): we starten met een kick-off sessie waarin alle kansen worden besproken en waar we keuzes maken om het uiteindelijke actieplan zo effectief mogelijk te maken. Vooraf ontvang je een vragenlijst om alvast een aantal zaken helder te krijgen. Bijvoorbeeld: wie zijn de juiste klanten en met welke boodschap spreek je hen aan.
 • 6 Sales Boost dagen (op locatie): iedere maand werken we een hele dag samen aan het actieplan en actieve sales benadering. Je ontvangt alle kennis die je nodig hebt om bij de juiste klanten aan tafel te komen en sales gespreken te converteren naar daadwerkelijke klanten. Ook werken we aan alle interen kansen die zorgen voor meer omzet en een betere gastbeleving.
 • 6 voortgang sessies (online): iedere maand spreken we elkaar 1 uur lang over de voortgang van de sales- en marketing activiteiten. Je kunt vragen stellen en ik geef je tips over de aanpak en uitvoering.
 • 2 dagen team training: we bepalen samen bij welke commerciële kansen het team betrokken kan worden. Deze teamleden ontvangen een training op maat.
 • Onbeperkte online begeleiding: je kunt gedurende het programma onbeperkt via de mail vragen stellen.
 • Bonusmateriaal: toegang tot verschillende documenten en templates om meer kennis en vaardigheden op te doen.

 

Investering

Neem contact met mij op. Voor dit programma maak ik graag een voorstel op maat.

Bianca Cuperus van Buro Bic aan de telefoon

Gratis adviesgesprek?

Wil je weten of dit programma wat voor jou is? Plan dan hier een gratis adviesgesprek in mijn agenda.

Beeldmerk Buro Bic

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Ik twijfelde regelmatig of ik wel goed bezig was en liep constant achter de feiten aan. Ik wist niet zo goed welke nieuwe kansen er lagen bij klanten. Nu ik meer duidelijkheid en focus heb in mijn sales activiteiten, heb ik een goed gevoel en ben ik gemotiveerder dan ooit

Ontzettend bedankt voor deze sales boost. Ik heb in een korte tijd veel geleerd. Een groot compliment voor jouw enthousiasme en de prettige leerzame samenwerking

Wat ik zo leerzaam vind zijn de concrete voorbeelden en technieken die gelijk in de praktijk toe te passen zijn. Duidelijke en persoonlijke uitleg en begeleiding en theorie in de training die ik direct om kan zetten naar de praktijk aan de hand van goede voorbeelden