06 - 1338 5568 bcuperus@buro-bic.nl
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS

Proud Partner van Letsgoactive Training Groep

door

Buro Bic bestaat inmiddels 6 jaar. Dit jubileum jaar ben ik per 1 januari 2015 een samenwerking aangegaan met de Letsgoactive Training Groep uit Zoetermeer.

Naast de trainingen die ik zelf geef op gebied van gastvrijheid en sales geef ik ook als ‘proud partner’ van Letsgoactive trainingen. Door de samenwerking met Letsgoactive heb ik nu ook de mogelijkheid om de grotere trainingstrajecten voor u op te pakken met een team van ervaren trainers en experts. Denk hierbij aan trainingen op gebied van verkoop , revenue management en gastgerichtheid voor zowel de horeca als de detailhandel branche. We verzorgen o.a. trainingen voor alle Stayokay en Best Western locaties.

Over Letsgoactive

Letsgoactive Training Groep staat voor een praktische aanpak. Geen eindeloze theorie maar actie en doen! Deelnemers en organisaties vinden dat prettig en het leidt tot resultaat. Het motto is ‘Maak een feestje van je werk!’ Want wie een feestje maakt van zijn of haar werk doet dat werk supergoed en dat leidt tot een beter resultaat.

Toen directeur Jeff Dadema aangaf de Letsgoactive Training Groep verder te willen uitbreiden met een team van professionele trainers, was dit voor mij een unieke kans. U kunt er bij Letsgoactive op vertrouwen altijd te werken met kundige en ervaren trainers.

Net als ik hebben alle trainer meerdere jaren ervaring in het geven van trainingen in hun specifieke vakgebied. Daarnaast hebben we ook stuk voor stuk zelf concrete ervaring met gastvrijheid, klant- en gastcommunicatie, verkopen, leiderschap en leidinggeven. Hierdoor kunnen we u en uw team niet alleen trainen maar ook enthousiasmeren, inspireren en echt verder helpen. Kortom; wij zijn de ‘leukste trainers van Nederland’. Meer hierover weten?

Bekijk dan hier het filmpje.

 

 

Heeft u nog plannen om een training te volgen of wilt u uw team te ontwikkelen? Dan plan ik graag een vrijblijvend gesprek om te kijken of we hier een mooi programma voor kunnen maken.

Voor een indruk welke trainingen wij met het team aan kunnen bieden, ga naar www.letsgoactive.nl