Pilot Sessie Vierkant

Tijdelijk aanbod: Pilot Sessie

“Als je meer zou kunnen verdienen in minder tijd, zou dat interessant zijn?”

Als ik deze vraag stel aan hoteliers zegt bijna iedereen: “JA”. Maar wanneer ik hen vervolgens vraag: “Weet je ook hoe je dit kunt bereiken?” zegt bijna iedereen: “NEE, niet concreet”.

Regelmatig spreek ik ambitieuze hoteliers, die op zoek zijn naar manieren om extra omzet te genereren. Ze zijn goed in hun vak en hebben een mooi bedrijf opgebouwd. Ze willen graag verder groeien en werken hard aan allerlei verschillende sales- en marketingactiviteiten. Daarnaast heeft de Coronacrisis een behoorlijk negatief effect gehad op de omzet. Ze moeten, door de 1,5 meter maatregel, voldoende omzet binnen halen met minder gasten. Dat vraagt om een andere aanpak dan ze gewend zijn. De aandacht zou juist NU vooral gericht moeten zijn op sales en het creëren van nieuwe omzet kansen.

Wat mist er?
Enerzijds missen zij de juiste kennis en tools maar zij missen vooral een duidelijke sales strategie en iemand die hen stap voor stap de weg wijst zodat zij zelf écht aan de slag kunnen gaan met SALES!

Wat ze nodig hebben is een duidelijke groeistrategie en concreet actieplan!

Voor hoteliers die klaar zijn met dingen uitproberen, die serieus de omzet willen herstellen en willen doorgroeien met hun bedrijf heb ik een programma ontwikkeld waarin je in 3 eenvoudige stappen werkt aan een effectieve sales strategie en concreet actieplan.

Er is op dit moment ruimte voor 3 bedrijven om deel te nemen aan een PILOT SESSIE van het programma ‘Leiderschap in Sales’.

Dit is de DE kans voor jou om 3 maanden effectief aan de slag te gaan met mij en een kleine groep ambitieuze hospitality ondernemers. Je leert o.a.:

  • Hoe je een effectieve sales strategie en structuur creëert voor jouw organisatie.
  • Welke sales activiteiten ervoor zorgt dat jij WEL de juiste klanten en gasten op je pad krijgt.
  • Hoe je planmatig kunt werken zodat je je niet af laat leiden door de waan van de dag.
  • Hoe je door middel van leiderschap het team optimaal commercieel in kunt zetten.
  • Hoe je meerwaarde creëert voor gasten en klanten, zodat je hogere prijzen kunt vragen.

Wil je ook werken aan herstel van jouw omzet en grip krijgen op sales, alleen weet je niet precies hoe? Neem dan deel aan deze pilot.     JA, IK DOE GRAAG MEE > stuur een mail naar bianca@buro-bic.nl

Wil je meer weten over de pilot zodat jij ook aan de slag kunt met effectieve sales? Maak dan een afspraak voor strategiegesprek. Dan kijken we samen naar welke mogelijkheden er liggen voor jouw bedrijf.      JA, IK PLAN GRAAG EEN STRATEGIEGESPREK