Buro Bic helpt graag met het genereren van meer gasten, meer klanten en meer omzet.

Bedrijven met of zonder sales afdeling kunnen handig gebruik maken van de kennis en ervaring van Bianca Cuperus van Buro Bic.  Klanten leren slimmer te werken waardoor ze tijd en geld besparen.  Het inschakelen van een sales- en marketing expert, zoals Bianca Cuperus, zorgt ervoor dat je samen met je team effectief aan de slag kunt met de sales- en marketingactiviteiten.

Advies vragen?

Nu vraag je je misschien wel af, wat doet Buro Bic dan anders dan al die andere bureaus? Eerlijk gezegd, daar kom je het beste achter door gewoon een afspraak maken en kennis te maken.  Mijn opdrachtgevers vinden het allemaal geweldig, maar jij weet natuurlijk het beste of het iets voor je is nadat we een keertje kennis hebt gemaakt. Bel of mail gerust om eens vrijblijvend te sparren.

Jennifer Romkens                   jennifer

Voormalig Salesmanager Meetingselect.com

“Bianca van Buro Bic is een vrouw met een BIG, kloppend saleshart. Sales is topsport voor Bianca, welke zij op zeer hoog niveau uitoefent met gouden resultaten. Haar aanpak is heel pragmatisch met een flinke dosis flair. Zij maakt vooraf een strategisch plan van aanpak en is goed voorbereid op de (tegen)reacties van de (potentiële) klant. Gecontroleerd, inventief, charismatisch en charmant is Bianca in haar handelen, dit geldt voor de directe klantcontacten die zij heeft, alsmede de trainingen die zij geeft. Haar kennisoverdracht geeft de cursist legio van nieuwe inzichten, ook doordat Bianca zelf op de hoogte blijft van nieuwe sales en marketing ontwikkelingen en trends.

Zelf ben ik door Bianca onder meer in tele-sales getraind. Haar magische sales-woorden: “zorg dat ze je leuk gaan vinden” en “creëer ambassadeurs” komen mij nog dagelijks van pas. En het werkt !!! Ik kan Bianca daarom van harte “BIC Time” aanbevelen om het salesniveau binnen een onderneming tot unieke hoogte te brengen”.

Judith Huisman                    judith

Managing Director Meetingselect.com

“Bianca Cuperus is expert in het realiseren van zakelijke doelstellingen op het gebied van Sales, Communicatie, Events & Hospitality. Via haar pragmatische instelling, hebben wij een aantal grote klanten aan onze klantenportfolio toegevoegd. Ze kan zich goed verplaatsen in de klant, zodat de behoefte vertaald wordt naar de juiste dienstverlening. Haar sales aanpak is planmatig en doelgericht. Met haar persoonlijke aandacht en kennis, heeft zij ook een deel van het team sales team getraind en de juiste finesse weten aan te brengen. Daarbij heeft Bianca een plezierige persoonlijkheid om mee samen te werken. Tevens heeft Bianca veel know-how over de hospitality markt (Hotel & MICE) en weet wat er speelt. Ik beveel Bianca van harte aan voor het inhuren van advies alsook voor uitvoerende sales- en marketing activiteiten”.

 

Hans Meyer                         hans

Co Founder & Managing Director at Zoku

“Buro Bic heeft Zoku op een geweldige manier geholpen bij de pre-opening van Zoku. Bianca kent de hotel branche goed, denkt goed mee, is flexibel en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Daardoor is het rendement van haar tijd hoog. Ze heeft ons bijgestaan in het ontwikkelen van een juiste sales strategie voor een nieuwe productcategorie en dit samen met ons team vertaald in concrete acties met meetbare resultaten. Ze heeft een groot netwerk en is bereid geweest om dit ten volle in te zetten voor Zoku als opdrachtgever. Ze heeft ons team op een enthousiaste manier getraind en begeleid en de feedback vanuit het team op haar functioneren is onverdeeld enthousiast. We bevelen haar van harte aan”.

Lammert de Vries                   lammert

Directeur/eigenaar Landgoed Groot Warnsborn

“Wij hebben Bianca Cuperus leren kennen als een zeer professionele dame die precies weet het juiste uit de medewerkers te halen. Daarnaast is Bianca zeer gedreven en ervaren in het totale pakket van Sales en Marketing. Zij geeft je de handvaten die je nodig hebt om daadwerkelijk meer business te genereren!”

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Op tijd, Hoge integriteit.

Deze opdachtgevers gingen u voor:

Robin Schouten

Sales Executive, Postillion Hotels

“Tijdens Bianca’s project voor Postillion Hotels voor de sales heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. Bianca is een doorzetter met kennis van zaken en werkt constructief aan een positieve bijdrage voor de groep. Tevens brengt zij met haar grote passie voor sales en marketing en kennis van de hospitality veel energie in het team. Ik hoop in de toekomst nog eens het genoegen te hebben om met Bianca samen te mogen werken. Ik heb veel van haar geleerd.”
31 oktober 2011

Thijs Merks

Operations Director, AC restaurants & Hotels

“Bianca is a very driven sales personality, always looking for opportunities to expand the business. Structered, well organised and focused on ‘getting things done’. Excellent project management skills.”
10 juni 2010

Wilt u weten wat klanten over mij zeggen, klik dat HIER of op de onderstaande icoon van Ratecard.