Jubileum actie: 5x Gratis Commerciële scan  (aanmelden voor 5 juli 2021)

Behoefte aan objectief beeld van hoe effectief jouw commerciële activiteiten zijn? Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al veel commerciële  scans mogen uitvoeren. Het levert een heleboel nieuwe inzichten, zet iedereen weer op scherp en zorgt uiteindelijk dus voor een succesvollere sales en marketing aanpak.

Leveren jouw commerciële activiteiten simpelweg niet voldoende gasten en omzet op. Durf jij het aan om eens kritisch samen hiernaar te kijken?

Wat is de commerciële scan?

De scan is een kort maar intensief onderzoek naar alle commerciële aspecten van jouw bedrijf.

Wat levert het op?

Observaties van activiteiten, werkwijzen, structuur en tools. Een  analyse van klanten, gasten en producten. De scan brengt de knelpunten in beeld én de mogelijkheden om ze op te lossen. De deur naar meer gasten en meer klanten is geopend.

Hoe wordt de scan uitgevoerd?

Na een interview, van ongeveer een uur, maak ik een korte rapportage met daarin een overzicht van sterke en zwakke punten binnen jouw bedrijf . Zo krijg je een advies waarmee je verbeteringen kunt doorvoeren. Tegelijkertijd krijg je een beeld van welke aanpak mogelijk is. Dit maakt het een stuk makkelijker om de keuze te maken of je bepaalde expertise in wilt schakelen voor een vervolg traject.

Meer weten over de commerciële scan? Bel mij dan voor een afspraak op tel: 06-1338 5568 of mail naar bianca@buro-bic.nl.

Klaar om de stap te maken naar meer gasten, meer klanten en meer omzet? Wil je weten waar jij kunt verbeteren? Neem dan contact met mij op en plan jouw commerciële scan. Dit kan ook online.