Wellicht bent u niet helemaal tevreden met uw omzet resultaat. U bent actief op het gebied van sales en marketing, maar deze activiteiten leveren simpelweg niet voldoende op.  Met de commerciële bedrijfsscan krijgt u meer inzicht in waar u kansen laat liggen.

Wat is de bedrijfsscan?

De bedrijfsscan is een kort maar intensief bedrijfsonderzoek naar alle commerciële aspecten van uw bedrijf.

Wat levert het op?

Observaties van de werkwijzen, gesprekken met u en uw medewerkers en de analyse van bedrijfsprocessen brengen de knelpunten in beeld én de mogelijkheden om ze op te lossen. De deur naar meer gasten en meer klanten is geopend.

Hoe wordt de scan uitgevoerd?

Na een interview, van ongeveer een uur, maak ik een korte rapportage met daarin een overzicht van sterke en zwakke punten binnen uw bedrijf . Zo krijgt u een advies waarmee u verbeteringen kunt doorvoeren. Tegelijkertijd krijgt u een beeld van mijn aanpak. Dit maak het voor u een stuk makkelijker om de keuze te maken of u de hulp en expertise van Buro Bic in wilt schakelen voor een vervolg traject.

Ik durf nu al te beweren dat de oplossingen praktisch zullen zijn en uw organisatie soepeler, beter gestructureerd zullen laten verlopen.

Meer weten over de commerciële bedrijfsscan? Bel mij dan voor een afspraak op tel: 06-1338 5568 of mail naar bianca@buro-bic.nl.

Sales ondersteuning

Klaar om de stap te maken naar meer gasten, meer klanten en meer omzet? Neem dan contact met mij op en reserveer uw commerciële bedrijfsscan.