Als hotelier of sales professional weet je dat sales belangrijk is voor jouw locatie. Door de coronacrisis is er veel veranderd en is er omzet verloren gegaan. Door de maatregelen zijn er simpelweg minder gasten en reserveringen. Er liggen genoeg kansen om de omzet te herstellen en sterker uit de crisis te komen. Maar ja, wat doe je dan precies en hoe zorg je ervoor dat het ook écht iets oplevert?

In het programma ‘Accelereren in Sales’ gaan we in op verschillende onderwerpen die jou gaan helpen meer uit jouw sales activiteiten te halen. Je leert hoe je aan tafel komt met nieuwe klanten, hoe je meer diepgang krijgt in verkoop gesprekken en hoe je leiderschap kunt tonen met een heldere visie en een effectieve sales structuur.  Interessant? Meld je dan aan!

JA, IK MELD MIJ GRAAG AAN!

Wil je eerst even met mij sparren over bepaalde sales- en marketingvraagstukken die jou bezig houden?  Vraag dan (vrijblijvend) een gesprek aan, dan bel ik je.

***********************************

Wat deelnemers zeggen over deze training:

“Ik heb helemaal geen tips of verbeterpunten voor de training. Alleen maar een compliment in hoe je er, in ieder geval naar mijn inziens, iedere keer weer in slaagt je goed in te leven in de specifieke vraagstukken van iedereen en de tools goed praktisch en toepasbaar weet te maken. Erg fijn’.    – Nadine Meijer  – Accountmanager/ Ernst Sillem Hoeve

**********

‘Erg leuk om deelgenomen te hebben aan de training, met een aantal punten kan ik direct aan de slag!  Wat mij verder opviel is dat je van een vrij specifieke vraag, klantomschrijving of opmerking van één van de deelnemers een reactie geeft waar ook de andere deelnemers wat mee kunnen.’    –  Salesmanager / Boutique Hotel