Trainingsaanbod najaar 2019

Dinsdag 19 oktober: Masterclass: ‘Haal 3x meer omzet uit hotel – en zaalreserveringen’. Informatie en inschrijven: https://www.buro-bic.nl/trainingen/meer-omzet-uit-reserveringen/

Dinsdag 11 november: Masterclass: ‘In 3 stappen van strategie naar concreet actieplan’. Informatie en inschrijven:  https://www.buro-bic.nl/trainingen/van-strategie-naar-concreet-actieplan/

***********

Iedere dag onderscheidende service verlenen is topsport.  Belangrijk dus om extra tijd te besteden aan het trainen en ontwikkelen van het team.  Daarnaast zorgt het ontwikkelen van talent voor gemotiveerde medewerkers. 
Met één training kunt u zelfs uw investering dubbel en dwars terugverdienen. Daarnaast raken medewerkers meer gemotiveerd en gaan ze meer gastgericht werken.

Buro Bic verzorgt praktijk gerichte trainingen voor hotelmanagers, sales managers en medewerkers van de receptie en de afdeling reserveringen. Tijdens de training leert u op een gastgerichte manier uw werk te doen waardoor u meer resultaat behaalt.

Hieronder vindt u een overzicht van inspirerende trainingen die impact maken. Ik maak graag een afspraak om uw wensen en leerdoelen te bespreken.

Tip: Vaak is er een opleidingsbudget beschikbaar binnen uw bedrijf.  In de meeste gevallen zijn de opleidingskosten fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Dit voordeel kan oplopen tot €1.200,- per medewerker. Meer informatie vindt u op de website van de belastingdienst of via de belastingadviseur.

Het trainingsaanbod

Revenue Management

Revenue Management wordt steeds belangrijker. In deze training leert u precies wat u nodig heeft en welke stappen u moet nemen om de prijzen en de bezetting te kunnen optimaliseren.

Meer informatie

Omgaan met aanvragen

De training “Omgaan met aanvragen” is een leuk en effectief trainingsprogramma voor reserverings-en receptiemedewerkers aan de hand van de REZ formule.

Meer informatie

So You Think You Can Sell?

Het verkopen gaat u goed af. En toch heeft u soms van die momenten dat u denkt: “Hoe kan ik dat voortaan anders aanpakken, hoe kan ik verder komen en meer omzet genereren?”

Meer informatie

LIVE! Gratis webinars

Regelmatig deel ik mijn kennis via GRATIS live webinars. Hierin bespreek ik sales en marketing tips, trends en bepaalde tools en vaardigheden die er voor zorgen dat er meer tevreden gasten voor uw bedrijf kiezen. Wilt u weten wanneer de volgende webinar is? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste een uitnodiging voor het webinar.

Proud partner van Letsgoactive Training Groep

Ook grote trainingtrajecten voor alle medewerkers behoren tot te mogelijkheden. Als proud partner van Letsgoactive Training Groep bied ik namelijk naast mijn eigen trainingen ook het trainingsprogramma van Letsgoactive aan. Lees HIER meer over deze samenwerking.

Lets Go Active partner