Met één training verdien  je jouw investering dubbel en dwars terug. Daarnaast raken medewerkers meer gemotiveerd waardoor ze meer gastgericht gaan werken. Buro Bic verzorgt praktijk gerichte trainingen voor hotelmanagers, sales managers en medewerkers van de receptie en de afdeling reserveringen. Tijdens de training leren deelnemers op een gastgerichte manier te werken, waardoor ze meer resultaat behalen.

Hieronder vind je een overzicht van inspirerende trainingen die impact maken. Ik maak graag een afspraak om jouw wensen en leerdoelen te bespreken.

Het trainingsaanbod

Sales training: Accelereren in Sales

Deze sales training helpt je om jouw business verder te laten groeien.  Leer effectieve sales vaardigheden en ontwikkel een efficiënte sales structuur, professionaliteit en commercieel inzicht.  Hierdoor genereer je meer tevreden klanten en gasten.

Meer informatie

Haal 3x meer omzet uit reserveringen

Deze online training “Haal 3x meer omzet uit reserveringen” is een leuk en effectief trainingsprogramma voor reserverings-en receptiemedewerkers. Ze leren in een aantal heldere stappen gastgericht te verkopen, aan de hand van de magische REZ formule.

Meer informatie

Gratis Online Masterclass: Accelereren in Sales

In deze Masterclass leer je welke 3 cruciale succesfactoren nodig zijn om je omzet te laten groeien, zodat jouw gasten en klanten je straks wel weer weten te vinden.

Meer informatie

LIVE! Gratis Masterclass

Regelmatig deel ik mijn kennis via GRATIS live Masterclass. Hierin bespreek ik sales en marketing tips, trends en bepaalde tools en vaardigheden die er voor zorgen dat er meer tevreden gasten en klanten voor jouw bedrijf kiezen. Wil je weten wanneer de volgende Masterclass? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste een uitnodiging. Of schrijf je direct in voor de volgende Masterclass.

Proud partner van Letsgoactive Training Groep

Ook grote trainingtrajecten voor alle medewerkers behoren tot te mogelijkheden. Als proud partner van Letsgoactive Training Groep bied ik namelijk naast mijn eigen trainingen ook het trainingsprogramma van Letsgoactive aan. Lees HIER meer over deze samenwerking.