[vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1554452460128{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]In het trainingsprogramma ‘Accelereren in Sales‘ ga je actief aan de slag met drie belangrijke succesfactoren die er voor zorgen dat je dit jaar echt stappen kunt maken op gebied van sales.  Je gaat aan de slag met een heldere sales strategie en jouw leerdoelen. Je leert hoe je deze kunt vertalen naar concrete sales activiteiten die helpen om jouw organisatie te laten groeien. Acquisitie en accountmanagement komen ruim aan bod tijdens deze training. Ook gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw aanbod en boodschap naar de juiste klanten en gasten.

JA, IK WIL MEER WETEN

Je werkt aan je sales vaardigheden om meer uit klantgesprekken te halen en leer je hoe je aan tafel komt bij nieuwe klanten. Kortom; je leert hoe je sneller en slimmer omzet kunt genereren, hoe je leiderschap toont in sales en hoe je de juiste structuur en een sales actieplan creëert, zodat je effectief en doelgericht aan de slag gaat met sales.

Als sales- en marketingexpert deel ik graag mijn kennis en ervaring. Tijdens het  programma werken we, on- en offline, samen  ideeën uit die relevant zijn voor jouw bedrijf. Regelmatig bespreken we de voortgang zodat je effectief aan de slag kunt om jouw omzet met 10-20% te laten stijgen.

Kortom; wil je werken aan jouw sales vaardigheden en de groei van jouw bedrijf, met meer omzet, in minder tijd, door slimmer te werken aan meer gasten en meer klanten?  Meld je dan aan voor het programma ‘Accelereren in Sales‘.

JA, IK MELD MIJ AAN

[/vc_column_text][vcex_divider color=”#505050″ width=”100%” height=”1px” margin_top=”30px” margin_bottom=”30px”][vc_column_text]Wil je meer weten over hoe jij verder kunt groeien?

Graag ga ik, geheel vrijblijvend, met je in gesprek en kijk we samen welke groeikansen er liggen. Vraag een strategiegesprek aan en ontdek welke stap je vandaag al kan zetten naar betere resultaten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ typography_style=”white” css=”.vc_custom_1476387337063{margin-top: 40px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 5px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;background-color: #782285 !important;}”][vc_single_image image=”2154″ alignment=”center”][vcex_spacing][vc_column_text css=”.vc_custom_1626039764660{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]Ja, ik plan graag een strategiegesprek! Klik HIER.[/vc_column_text][vcex_spacing][vcex_spacing size=”40px”][/vc_column][/vc_row]