In het Sales Boost Programma wordt u gedurende een langere periode begeleid en ondersteund om uw groei ambities waar te maken. We werken in 3 effectieve stappen aan een succesvolle aanpak van de sales- en marketingactiviteiten. Daarnaast creëren we samen de juiste  ‘sales mindset’  binnen het team. Dit doen we door middel van trainingen en het creeren van een onweerstaanbare gastbeleving die zorgt voor meer tevreden gasten.

Als expert snap ik uw branche en deel ik graag mijn kennis en ervaring. Tijdens het Sales Boost Programma werken we een jaar lang samen aan uw strategie, uw boodschap, gasten en klanten. We delen kennis en werken ideeën uit, bespreken regelmatig de voortgang zodat u effectief aan de slag kunt om uw omzet met 10-20% te laten stijgen.

Wilt u werken aan de groei van uw bedrijf, met meer omzet, in minder tijd, door slimmer te werken aan meer gasten en meer klanten? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of dit Sales Boost Programma iets voor u is. Stuur een mail naar Bianca@buro-bic.nl of bel naar 06-1338 5568

Welke stappen zet u vandaag nog om door te groeien naar  10-20% meer omzet?

Graag ga ik vrijblijvend met u in gesprek en kijk ik samen met u welke groeikansen er liggen. Vraag vrijblijvend een strategiegesprek aan en ontdek welke stap u vandaag al kan zetten naar betere resultaten.

samen aan de slag training

Klaar om de stap te maken naar meer gasten, meer klanten en meer omzet? Neem dan contact met mij en reserveer uw Strategie & Sales Boost Sessie.