In het programma ‘Leiderschap in Sales’ wordt u gedurende een langere periode begeleid en ondersteund om uw groei ambities waar te maken. We werken in 3 effectieve stappen aan leiderschap en een succesvolle aanpak van de sales- en marketingactiviteiten. Daarnaast creëren we samen de juiste  ‘sales mindset’  binnen het team. Dit doen we door middel van trainingen en het creeren van een onweerstaanbare gastbeleving die zorgt voor meer tevreden gasten.

Als expert snap ik uw branche en deel ik graag mijn kennis en ervaring. Tijdens het  programma werken we, on- en offline, samen aan de meest effectieve strategie en boodschap voor uw gasten en klanten. We delen kennis en werken ideeën uit, bespreken regelmatig de voortgang zodat u effectief aan de slag kunt om uw omzet met 10-20% te laten stijgen.

Wilt u werken aan de groei van uw bedrijf, met meer omzet, in minder tijd, door slimmer te werken aan meer gasten en meer klanten? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of dit programma iets voor u is. Stuur een mail naar Bianca@buro-bic.nl of bel naar 06-1338 5568

Welke stappen zet u vandaag nog om door te groeien naar  10-20% meer omzet?

Graag ga ik vrijblijvend met u in gesprek en kijk ik samen met u welke groeikansen er liggen. Vraag vrijblijvend een strategiegesprek aan en ontdek welke stap u vandaag al kan zetten naar betere resultaten.

samen aan de slag training

Ja, ik plan graag een strategiegesprek! Klik HIER.