In het trainingsprogramma ‘Accelereren in Sales’ ga je actief aan de slag met drie belangrijke succesfactoren die er voor zorgen dat je in 2021 echt stappen kunt maken op gebied van sales.  Je gaat aan de slag met een heldere strategie en jouw leerdoelen. Je leert hoe je deze kunt vertalen naar concrete sales activiteiten die helpen om jouw organisatie te laten groeien. Acquisitie, relatie beheer en accountmanagement komen ruim aan bod tijdens deze training. Het programma is gericht op professionals, met name uit de hospitality branche.

JA, IK WIL MEER WETEN

Daarnaast werk aan je sales vaardigheden om meer uit klantgesprekken te halen en leer je hoe je aan tafel komt bij nieuwe klanten. Kortom; je leert hoe je sneller omzet kunt genereren, hoe je leiderschap toont in sales en hoe je de juiste structuur en een masterplan creëert, zodat je effectief en doelgericht aan de slag gaat met sales.

Als sales- en marketingexpert deel ik graag mijn kennis en ervaring. Tijdens het  programma werken we, on- en offline, samen aan de meest effectieve strategie en boodschap voor jouw gasten en/of klanten. We delen kennis en werken ideeën uit die relevant zijn voor jouw bedrijf en taken, bespreken regelmatig de voortgang zodat je effectief aan de slag kunt om jouw omzet met 10-20% te laten stijgen.

Kortom; wil je werken aan jouw sales vaardigheden en de groei van jouw bedrijf, met meer omzet, in minder tijd, door slimmer te werken aan meer gasten en meer klanten?  Meld je dan aan voor het programma ‘Accelereren in Sales’.

JA, IK MELD MIJ AAN

Wil je meer weten over hoe jij verder kunt groeien?

Graag ga ik, geheel vrijblijvend, met je in gesprek en kijk we samen welke groeikansen er liggen. Vraag een strategiegesprek aan en ontdek welke stap je vandaag al kan zetten naar betere resultaten.

Ja, ik plan graag een strategiegesprek! Klik HIER.