Sales is een vak apart. Sales “er even bij doen” naast andere (operationele) taken en verantwoordelijkheden levert vaak niet het gewenste resultaat.

Wilt u uw bedrijf professioneel ontwikkelen naar een hoger niveau met 10-20% meer omzet? Dan is de inzet van een expert een stap in de juiste richting. Ik snap uw branche en kan met mijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan een gastgerichte en commerciele organisatie. Ik zorg voor structurele sales – en marketingoplossingen die leiden tot meer gasten en meer omzet.

Hoe doe ik dat?

In drie stappen werken we naar een concreet actieplan met succesvolle  sales resultaten: 1.Beeld 2.Interactie 3.Continuiteit

We werken stap voor stap samen aan het juiste resultaat. Geen ingewikkelde strategieën maar gewoon advies en een concreet actieplan. Hierdoor heeft u meer tijd om u te richten op andere belangrijke zaken zoals het runnen van uw bedrijf met tevreden gasten, klanten en medewerkers.

3-stappen-buro-bic

Buro Bic heeft een de volgende producten en diensten voor u ontwikkeld:

Advies nodig?

Accelereren in Sales

Deze sales training helpt je op weg om jouw bedrijf verder te laten groeien. Door een goede strategie en structuur te creëren kun je verkoopkansen nog beter te benutten en een extra boost geven aan de sales activiteiten. Concrete sales vaardigheden die zorgen voor meer structuur, professionaliteit en een commerciële aanpak en meer tevreden klanten en gasten.

Meer informatie

Sales Scan

Ben  je niet tevreden met de omzet? Je bent heel actief op het gebied van sales en marketing maar deze activiteiten leveren niet voldoende op. Met de Sales Scan krijg je inzicht in wat wel of niet werkt en waar de kansen liggen?

Meer informatie

Strategiesessie (gratis)

Vind je het lastig om de juiste sales focus te creëren? Vraag je je af welke doelgroep het beste bij je past en hoe je deze aanspreekt? Of welke sales- en marketing strategie het meeste resultaat oplevert? Graag ga ik (vrijblijvend) met je in gesprek om te kijken waar voor jou de kansen liggen.

Meer informatie

Trainingen

Buro Bic verzorgt praktijk gerichte trainingen voor hotel managers, sales managers en medewerkers van de afdeling receptie en reserveringen. Tijdens de training leert u op een gastgerichte manier uw werk te doen waardoor u meer resultaat behaalt.

Mijn aanbod:

Ondersteuning

Interim Sales

Interim sales is een tijdelijke oplossing voor een langdurig resultaat. Dit is de manier om, op tijdelijke basis, uw bedrijf te ondersteunen met sales, aquisitie, en marketing zodat u uw omzet doelstelling kunt verbeteren.

Meer informatie

Marketing pakketten

Ontbreekt het u aan tijd en/of kennis dan is het (tijdelijk) uitbesteden van sales- en marketingtaken een uitstekend idee. Buro Bic biedt verschillende pakketten waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer informatie

Strippenkaart

Tegenwoordig kunt u bij Buro Bic ook gebruik maken van een strippenkaart. Handig als u af en toe wat advies nog heeft op gebied van sales en marketing. Of als u hulp kunt gebruiken bij het uitvoeren van sales en/of marketing activiteiten.

Meer informatie

Tot slot: Work smarter not harder

In sales leggen we vaak de focus op het verbeteren van de verkoop vaardigheden, effectieve acquisitie, etc. Maar het is juist belangrijk om te kijken naar hoe we de dingen doen, en waarom. Op welke manier kunnen we het beter en sneller doen en met welke doel. Dat is veel effectiever en daar kan ik u bij helpen.