Sales is een vak apart. Sales “er even bij doen” naast andere (operationele) taken en verantwoordelijkheden levert vaak niet het gewenste resultaat.

Wilt u uw bedrijf professioneel ontwikkelen naar een hoger niveau met 10% meer omzet? Dan is de inzet van een expert een stap in de juiste richting. Ik snap uw branche en kan met mijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan een professionele organisatie. Ik zorg voor structurele oplossingen die leiden tot meer gasten en meer omzet.

Hoe doe ik dat?

In 3 stappen naar een concreet plan met succesvolle  sales resultaten.

We werken stap voor stap samen aan het juiste resultaat. Geen ingewikkelde strategieën maar gewoon advies en een concreet actieplan. Hierdoor heeft u meer tijd om u te richten op andere belangrijke zaken zoals het runnen van uw bedrijf met tevreden gasten, klanten en medewerkers.

3-stappen-buro-bic

Buro Bic heeft een de volgende producten en diensten voor u ontwikkeld:

Advies nodig?

Strategie & Sales Boost Sessie

De deze sessie helpt u op weg om uw bedrijf verder te laten groeien. Door een goede strategie en structuur te creëren kunt u verkoop kansen nog beter te benutten. We ontwikkelen in 3  stappen een professionele en commerciële aanpak en een concreet plan dat zorgt voor continuïteit en goede resultaten.

Meer informatie

Commerciële bedrijfsscan

Wellicht bent u niet helemaal tevreden met uw omzet resultaat. U bent heel actief op het gebied van sales en marketing maar de commerciële activiteiten leveren niet voldoende op. Met de commerciële bedrijfsscan krijgt u inzicht in deze en andere zaken.

Meer informatie

Strategiesessie (kort)

Regelmatig spreek ik hotelondernemers en sales teams over de juiste focus. Het vinden van nieuwe klanten en gasten is best moeilijk en ik merk dat we soms vergeten zijn wat nu echt de juiste doelgroep is, waardoor de inspanningen geen resultaat opleveren.

Meer informatie

Trainingen

Buro Bic verzorgt praktijk gerichte trainingen voor hotel managers, sales managers en medewerkers van de afdeling receptie en reserveringen. Tijdens de training leert u op een gastgerichte manier uw werk te doen waardoor u meer resultaat behaalt.

Mijn aanbod:

Ondersteuning

Interim Sales

Interim sales is een tijdelijke oplossing voor een langdurig resultaat. Dit is de manier om, op tijdelijke basis, uw bedrijf te ondersteunen met sales, aquisitie, en marketing zodat u uw omzet doelstelling kunt verbeteren.

Meer informatie

Marketing pakketten

Ontbreekt het u aan tijd en/of kennis dan is het (tijdelijk) uitbesteden van sales- en marketingtaken een uitstekend idee. Buro Bic biedt verschillende pakketten waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer informatie

Strippenkaart

Tegenwoordig kunt u bij Buro Bic ook gebruik maken van een strippenkaart. Handig als u af en toe wat advies nog heeft op gebied van sales en marketing. Of als u hulp kunt gebruiken bij het uitvoeren van sales en/of marketing activiteiten.

Meer informatie

Tot slot: Work smarter not harder

In sales leggen we vaak de focus op het verbeteren van de verkoop vaardigheden, effectieve acquisitie, etc. Maar het is juist belangrijk om te kijken naar hoe we de dingen doen, en waarom. Op welke manier kunnen we het beter en sneller doen en met welke doel. Dat is veel effectiever en daar kan ik u bij helpen.