06 - 1338 5568 bcuperus@buro-bic.nl
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS
  • Instagram
  • LinkedIn
  • RSS

Commerciele scan

door

Ben je niet helemaal tevreden over jouw sales resultaten en de kwaliteit van de geplande activiteiten, dan biedt Buro Bic je de mogelijkheid om een commerciële scan uit te voeren.

Heb je behoefte aan objectief beeld van hoe effectief jouw commerciële activiteiten zijn? Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al veel commerciële scans mogen uitvoeren. Het levert een heleboel nieuwe inzichten op, zet iedereen weer op scherp en zorgt uiteindelijk voor een succesvollere sales- en marketing aanpak.

Leveren jouw commerciële activiteiten simpelweg niet voldoende gasten en omzet op. Durf jij het aan om eens kritisch samen hiernaar te kijken?

Wat is een commerciele scan?

De scan is een kort maar intensief onderzoek naar alle commerciële aspecten van jouw bedrijf. We lopen aan de hand van een vragenlijst alle stappen door in de customer journey.

Wat levert het op?

Een heldere analyse van activiteiten, werkwijzen, structuur en tools. Een inzicht in klanten, gasten en producten. De scan brengt de knelpunten in beeld én de mogelijkheden om ze op te lossen. De deur naar meer gasten en meer klanten is geopend.

Hoe wordt de scan uitgevoerd?

Na een interview, van ongeveer een uur, maak ik een korte rapportage met daarin een overzicht van sterke en zwakke punten binnen jouw bedrijf. Zo krijg je een advies waarmee je verbeteringen kunt doorvoeren. Tegelijkertijd krijg je een beeld van welke aanpak mogelijk is. Dit maakt het een stuk makkelijker om de keuze te maken of je bepaalde expertise in wilt schakelen voor een vervolgtraject.

Klaar om de stap te maken naar meer gasten, meer klanten en meer omzet? Wil je weten waar jij kunt verbeteren? Of wil je meer weten over de commerciële scan? Neem dan contact met mij op.