NLLD Afb 2

Nederland Leert Door – Hospitality Trainingen

Sinds april geef ik Hospitality Trainingen via VBOT voor het landelijke project: NL Leert Door. Dit is een initiatief van de rijksoverheid om mensen te stimuleren zichzelf te ontwikkelen. Het cursusgeld voor de gratis trainingen en cursussen wordt door de overheid betaald.

Voor wie is deze gratis opleidingsregeling?

De regeling is voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Of je nu werknemer of werkzoekend bent, flexwerker, zzp’er of ondernemer, iedereen heeft hier recht op.

Hoe kan ik een vergoeding hiervoor krijgen?

Je krijgt niet zo zeer zelf vergoeding, maar jouw gemaakte kosten worden betaald bij de opleider in kwestie. Voor de scholing betekent dit dat een opleiding die onder de regeling valt, gedekt wordt door de subsidie. Bij jou worden dus geen kosten in rekening gebracht en je krijgt ook niet het te betalen bedrag op de rekening gestort.

Inhoud van de Hospitality training

Als deelnemer leer je over jezelf en over de andere deelnemers. Wat komt er kijken bij Hospitality en klantgericht werken en wat kun jij doen om het verschil te maken in jouw dienstverlening? Laagdrempelig en stapsgewijs ga je hiermee oefenen in je eigen praktijk. Je ervaart dat je vanuit jouw eigen kennis, ervaring en persoonlijkheid (nog meer) van waarde kunt zijn voor jouw organisatie en jullie klanten/gasten/patiënten.

Je gaat bewust je eigen kennis en persoonlijkheid inzetten om het verschil te maken in dienstverlening. Elk contactmoment met klant, gast of patiënt draagt bij aan de beleving van de ‘klant’ en de waardering die hij/zij heeft voor jou en de organisatie waar je voor werkt. Jij kunt de eenvoudige handvatten toepassen die maken dat ‘klanten’ meer tevreden zijn en die zorgen voor meer werkplezier!

Iedere training bestaat uit 4 online sessies. Deze vinden op woensdagavond plaats van 18:30 – 21:30.

Ook na september worden een aantal trainingen gepland. Staat er geen geschikte datum voor je bij? Laat het even weten dan gaan we samen opzoek naar een geschikte datum.

Over de trainer

Bianca Cuperus is een doorgewinterde Hospitality expert en trainer. Met meer dan 20 jaar ervaring in Hospitality, in binnen- en buitenland, weet zijn als geen ander welke kennis en vaardigheden bijdragen aan een optimale gastbeleving.

De ervaring die ze o.a. op deed bij Walt Disney World, Hilton en Golden Tulip neemt ze mee in al haar hospitality trainingen. Persoonlijke benadering en oprechte aandacht voor de gast vormen daarbij de rode draad.

Voor vragen bel/mail gerust naar Bianca Cuperus op 06-1338 5568 of bianca@buro-bic.nl.